Philips Hue het slimme draadloos verlichtingssysteem

Ben jij op zoek naar een manier om je huis mooier en leuker te verlichten? De oplossing van Philips Hue spots biedt een grote diversiteit aan slimme verlichting. Van complete starterkits tot ledstrips, van tafellampen tot hanglampen. Elke lamp in huis is te voorzien van Hue light. Het maakt zelfs niet uit wat voor soort Hue licht je in huis hebt, je kunt het apart bedienen via de Philips Hue-app op je smartphone en tablet (iOS en Android). De mogelijkheden zijn eindeloos. Dimmen kan ook, dus het hebben van speciale lichtschakelaars om je lamp dimbaar te maken is ook verleden tijd. Veel mensen zal dit als muziek in de oren klinken, want eigenlijk wil je toch iedere lamp in huis dimbaar hebben?

Vele uitbreidingsmogelijkheden

Hue biedt je verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Overweeg accessoires zoals bewegingssensoren en afstandsbedieningen met dim mogelijkheden. Om de Philips Hue lampen in huis te bedienen via deze app heb je de Philips Hue Bridge nodig. De Hue Bridge is een standaard configuratie in elk Philips Hue starterspakket.

Verlichting intenser beleven

Met de Hue spot van Philips ga je verlichting veel intensiever ervaren. Bedien je lampen met de app op je smartphone of tablet. Zo pas je makkelijk die verlichting aan je verwachtingen aan, zelfs op afstand.

Zestien miljoen kleuren

Met dit geavanceerd verlichtingssysteem van specialist Philips beschik je over maar liefst zestien miljoen kleuren. Laat je inspiratie de vrije loop en stel je verlichting in volgens je stemming en gemoedstoestand van het moment. Wat wil je nog meer?

Ook met veel extra’s

Standaard heeft dit Hue verlichtingssysteem al zoveel mogelijkheden en toch heb je nog de keuze uit meerdere opties. Dankzij de nieuwste Philips Hue lampen met Bluetooth heb je voortaan veel van deze extra accessoires niet eens meer nodig. Om van alle voordelen van deze slimme verlichting te genieten, hoef je niet meer te doen dan de lampen te plaatsen en de app te installeren met je smartphone.

Diverse soorten

De kant en klare inbouwspots van Philips Hue zijn er in meerdere soorten, uitvoeringen en kleuren. Je kiest tussen ronde en vierkante spots met maar liefst zestien miljoen kleuren. Je past je verlichting eenvoudig aan met de app in je smartphone.

Vele voordelen

In vergelijking met andere spots heeft de led inbouwspot van Philips Hue enkele belangrijke voordelen, namelijk:

  • Verlicht je kamers tot in alle hoeken
  • Strak uiterlijk
  • Past in ieder interieur van klassiek en landelijk tot modern en trendy
  • Stoort niet zoals een hanglamp
  • Egale verspreiding van het licht
  • Lichtverspreiding in de ruimte
  • Beschikt over maar liefst zestien miljoen kleuren zodat je steeds voor een aangepaste sfeer zorgt
  • De slimme verlichting van Philips Hue zijn makkelijk te monteren
  • De Hue spots van Philips zijn makkelijk kantelbaar tot een maximale hoek van 45 graden. Zo kun je de plaats van je verlichting aanpassen aan je wensen.