Fleet management software

Als je op zoek bent naar software die jouw voertuigen kan monitoren en statistieken bij kan houden dan is Fleet management software ideaal. Naast het real time volgen van alle voertuigen die zowel rijden als stilstaan, heeft deze software nog meer handige functies. Via het systeem is in te zien waar alle voertuigen zich bevinden. Je kunt daarbij kijken naar de rijtijden, routes, rijgedrag en meer. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van een immobilisatie procedure. Hierdoor heb je een compleet pakket om effectief om te gaan met een voertuigvolgsysteem.

Fleet management software

Het Fleet management software pakket kan alles omtrent de routes en rijgedrag monitoren. Via het software pakket wordt live een weergave in beeld gebracht waar alle voertuigen zijn. Van elk voertuig kun je dan de gegevens inzien. Je kunt dus een voertuig die aan het rijden is volgen maar ook stilstaande voertuigen controleren. Dit is niet alleen live maar wordt ook opgeslagen zodat je gegevens terug kan lezen. Met dit programma kun je kostenbesparend werken doordat alle gegevens omtrent de routes en het rijgedrag dus gevolgd worden en in statistieken verwerk worden. Deze statistieken en gegevens kun je makkelijk uitdraaien via de computer of app.

Tachograaf op afstand

Via een online systeem worden alle ritten, snelheden en andere gegevens bijgehouden. Op deze manier kan dus ook de tachograaf op afstand ingezien worden. Op deze manier kun je snel en makkelijk bij alle gegevens. Naast het wettelijk bijhouden van de rijtijden en rusttijden, heeft deze manier van registreren nog een voordeel. Het voordeel daarbij is dat het je medewerker ontlast. De gegevens zijn namelijk direct te downloaden en staan klaar wanneer deze bij een controle ingezien moeten worden. Daarnaast hoeft je medewerker dus ook niet terug te rijden om het apparaat uit te laten lezen. Dit scheelt veel onnodige tijd.

Objectbeveiliging

Het werken met Fleet management software heeft het voordeel dat je vanuit de desktop en vanuit een app gegevens kunt inzien. Naast het inzien van gegevens kun je ook gebruik maken van verschillende functies. Zo is het ook mogelijk om een immobilisatie verzoek via de app in te dienen. Wel zo belangrijk aangezien dit vaak incidentele incidenten zijn. Ondanks dat het relatief weinig voorkomende situatie zijn, is de nood voor een verzoek bij bijvoorbeeld diefstal wel zeer belangrijk.daarom zijn dergelijke functies niet alleen via de computer mogelijk, maar ook via een applicatie.