Drie gadgets waarmee je jezelf kunt trainen in corona tijd!

Ben jij ook veel thuis nu omdat je niet meer naar de discotheek kunt en verveel je je een beetje? Of moet je toevallig in thuis quarantaine omdat je misschien in aanraking bent geweest met iemand met Corona? Dan heb ik nu een aantal tips voor jou hoe je deze saaie tijd doorkomt! Ik heb namelijk in deze blog een aantal manieren op een rijtje gezet hoe je deze tijd nuttig kunt besteden. Je kan namelijk op deze manieren jezelf trainen: Zo word jij in de quarantaine tijd toch nog een slimmer, sterker of beter mens. Lees snel hieronder verder voor de tips. 

Tip 1: Reuktraining 

Mijn allereerste tip is om je reukvermogen te gaan verbeteren tijdens deze Corona tijd. Dit zal vast voor veel mensen zeker nu handig zijn aangezien veel mensen door het virus hun reuk volledig of deels zijn kwijtgeraakt. Er zijn zelfs mensen die bepaalde dingen niet meer lusten! Maar je reuk kan je dus heel goed trainen door bijvoorbeeld een reuktraining set te bestellen. Hiermee moet je vier verschillende geuren ruiken en regelmatig, zo oefen je het herkennen van geuren. Dit zou je natuurlijk ook zelf kunnen nabootsen, maar een training set van Smelltest.eu is natuurlijk veel beter en hier kan je dan ook heel veel beter mee trainen! 

Tip 2: Conditie trainen

Daarnaast is de Corona tijd natuurlijk een ideale periode om je conditie te trainen! Veel mensen hebben in het normale leven, als ze de hele dag op kantoor zitten of aan de studie, geen tijd om hun conditie te trainen. Daarom is deze periode ideaal daarvoor. Ook als je niet van hardlopen houdt, kan je je conditie heel goed trainen. Je hoeft daar echt geen hardloop fan voor te zijn! Je kunt namelijk ook bijvoorbeeld touwtje springen of een leuk parcourtje opzetten samen met vriendinnen. Dan heb je gewoon een soort HITT workout! 

Tip 3: Smaak trainen 

Tot slot, om even in de trant te blijven van zintuigen, kan je ook je smaak goed trainen. En dat kan zelfs op de leuke manier! Want eten en drinken is hier natuurlijk de beste manier voor. Zo kan je bijvoorbeeld, om te leren om subtiele aroma’s goed te proeven, een wijncursus gaan volgen! En als wijn niet zo je ding is, dan kan je natuurlijk ook altijd een biercursus doen. Maar hoe geweldig zou het zijn als, na de Corona periode natuurlijk, vrienden van je komen eten en jij ze alles kan vertellen over de wijn die perfect bij het eten past!