De beste gadgets van 2020

Het nieuwe jaar is begonnen en waarschijnlijk zijn we allemaal nog aan het bijkomen van de feestdagen. We hebben waarschijnlijk flink uitgegeven aan cadeautjes etc. en ook aan heerlijk eten, leuke feestjes en misschien zelfs vuurwerk. Dus dan zitten we niet meteen te wachten om weer geld uit te geven aan het begin van 2020. Maar op deze website hebben we het natuurlijk altijd over de gadgets van nu maar ook over de gadgets van de toekomst. En aangezien verder in 2020 waarschijnlijk mensen wel weer wat geld hebben om uit te geven aan nieuwe technologieën bespreken we in dit artikel de beste nieuwe technologieën om aan te schaffen in 2020.

Een nieuwe televisie

2020 is een fantastisch jaar om te investeren in een nieuwe televisie. Waar in de afgelopen 10 jaar de mobiele telefoon gigantisch is veranderd begint dat nu ook te gebeuren met de televisie. Mensen kijken namelijk niet alleen televisie op een scherper en groter scherm. Ze kijken op een geheel andere manier televisie. Waar in het verleden de televisie vooral zender programmering was en we een dvd-speler kochten om films af te spelen wordt de rol van zender programmering steeds minder belangrijk. Mensen zijn de vele advertenties die worden afgespeeld meer dan zat. En de dvd-speler is natuurlijk ook niet meer relevant. tegenwoordig gaan internet en tv samen.

De nieuwe televisies om te kopen zijn smarttelevisies die zijn aangesloten op het internet. In de toekomst kijken we namelijk steeds minder zender programmering maar in plaats daarvan streamen we onze programma’s en entertainment via het internet. Onlinestreamingdiensten zoals Netflix en HBO beginnen steeds meer ons entertainment over te nemen. Maar daarnaast kijken we ook veel video’s en zelfs talkshows via bijvoorbeeld YouTube. Daarom is het een goed idee

Beter internet

We hebben natuurlijk onze smartphones, computers en nu dus ook televisies die zijn aangesloten op het internet. Maar het zal in de toekomst waarschijnlijk nog gekker worden. Horloges, wasmachines, koelkasten etc. Alles lijkt tegenwoordig aangesloten te worden op het internet. Om deze reden is het ontzettend logisch dat het een goed idee is om te investeren in fantastisch internet. Op deze manier heb je snel genoeg internet om al deze apparaten te kunnen laten werken. Zeker in een groot gezin waar iedereen een laptop en smartphone heeft is dat wel zo handig. Denk daarnaast niet alleen aan de download snelheid maar ook aan de upload snelheid. Steeds meer van ons posten namelijk zelf ook op het internet en sociale media en sommigen hebben zelfs bedrijfjes. Dan is een snelle upload snelheid erg belangrijk.