Het leukste cadeau voor je kleine prinses   

Is jullie kleine prinses binnenkort jarig? Dan moet dat uiteraard groots gevierd worden en bij een verjaardag horen uiteraard cadeautjes. Maar welk cadeau jullie dit jaar nu weer eens moeten geven dat blijft toch altijd weer lastig te bedenken, vooral bij de meisjes. Die maken op die jonge leeftijd zo’n snelle ontwikkeling door dat ook hun interessant constant veranderen. In dit blog een aantal ideeën waar je altijd goed mee zit.

Speelgoed van haar lievelingsdier

Bij ieder meisje heeft een zwak voor dieren. Is jouw dochter geen paardenmeisje? Dan is ze wel gek op honden, katten, muizen of misschien wel vissen. Je kan het zo gek nog niet bedenken of we hebben ze wel voorbij horen kopen. Wat je deze grote dierenvrienden cadeau geeft? Uiteraard iets waarmee ze deze liefde alleen nog maar meer kunnen vullen. Een meisje dat gek is van paarden heeft uiteraard ook alleen maar het liefste paardenspeelgoed in haar kamer. Als ze echt mocht kiezen natuurlijk een echte pony maar daar denken de ouders vaak anders over. Schleich is een speelgoedmerk dat gespecialiseerd is in kinderspeelgoed en heeft ook een breed assortiment aan paardenspeelgoed voor je in de webshops. Wie weet zit hier wel iets leuks bij.

Een karaoke-set

Sommige kleine prinsesjes zijn geboren met de stem van een engeltje (en sommige denken dat). Toch vinden deze meisjes het heerlijk om te zingen voor hun trouwe publiek. Heeft je kleine prinses nog geen microfoon of andere toebehoren? Dan ga je haar ontzettend blij maken met een karaoke-set. Is de stem nog in ontwikkeling? Zorg er dan wel voor dat je er eentje koopt waarvan de box niet zo’n hard geluid hebben.

Een bordspelletje

Meisjes worden ook razend enthousiast van spelletjes. Het ene spelletje is nog leuker dan het andere en dan met name bordspelletjes. Tegenwoordig bestaan er bordspellen die speciaal voor meisjes zijn gemaakt zoals bijvoorbeeld een pedicure spel of een onderzoeksspel maar ook de ouderwetse spellen zoals ezeltje-prik-je en “Wie Ben Ik” doen het nog steeds erg goed bij de jeugd.

Verkleedkleding

Jouw prinses kan zich uiteraard pas echt prinses voelen als je haar prachtige prinsessenjurk aan heeft. Verkleedkleding vinden vooral de meisjes ontzettend leuk en hoe meer glitters en nep-diamantjes erop de jurk zitten, hoe blijer je ze maakt. Koop er nog een mooie kroon of staf bij en wat kindermake-up om haar een hele mooie dag te bezorgen. Des te meer je uitpakt, des te vrolijker zij wordt.