Onbevooroordeelde review van de Acer Swift 3

De Acer Swift 3 is sinds het afgelopen jaar één van de best verkochte 14 inch laptops in verschillende webwinkels. Het leek ons een leuk idee om deze populaire laptop eens van wat dichterbij te bekijken om ons oordeel er over te geven.

Wat zijn de mogelijkheden met de Acer Swift 3 (SF314-59-52UX)?

Allereerst zijn de specificaties van deze laptop als volgt:

  • RAM: 8 GB
  • Processor: Intel Core i5
  • Opslag: 512 GB (SSD)

Zoals de meeste misschien al weten, is 8 GB aan intern werkgeheugen meer dan genoeg voor het draaien van veel verschillende software. U kunt er bijvoorbeeld makkelijk foto’s en video’s mee bewerken, maar ook lichte games mee spelen. De opslagruimte komt hier ook handig om de hoek kijken, aangezien 512 GB meer dan genoeg is voor bijna iedere gebruiken. Deze storage staat daarnaast op een Solid State Drive, waardoor uw laptop ook nog sneller op kan starten.

Een erg leuke toevoeging in de vingerafdrukscanner waarmee u kunt inloggen. Hierdoor is het geen probleem meer als u uw wachtwoord is een keer vergeet. Daarnaast is de laptop ook heel licht wat hem geschikt maakt voor mensen die vaak onderweg zijn.

Voor wat voor soort gebruiker is deze laptop?

Zoals eerder vermeld is de Acer Swift 3 een lichte laptop, wat hem een perfecte keuze maakt voor mensen die vaak onderweg zijn zoals werknemers en studenten. Hij is door bepaalde websites zelfs uitgeroepen als beste laptop voor de middelbare school.

Naast dat hij geschikt is voor mensen die vaak onderweg zijn is het natuurlijk ook een prima laptop om mee vanuit huis of op uw kantoor te werken. Hij bevat goede specs voor zijn prijs, waardoor iedereen van dit top product kan genieten (zelfs met een krapper budget).

Conclusie

Deze laptop is een geweldige keuze als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding. U kunt er van alles mee doen, van het draaien van middelzware software tot het scrollen op uw Instagram-feed.