Een gepersonaliseerde drinkfles voor je werknemers 

Voor iedere onderneming is het belangrijk dat de werknemers gezond zijn, Ook is het belangrijk dat er voldoende reclame voor het bedrijf gemaakt wordt. Door reclame te maken voor een onderneming, kan een onderneming namelijk nieuwe klanten krijgen. Gezonde werknemers zorgen er dan weer voor dat de productiviteit optimaal is. Je zou er daarom voor kunnen kiezen om een gepersonaliseerde drinkfles voor je werknemers te laten maken. 

 

Hiermee spoor jij je werknemers aan om genoeg water te drinken en daarnaast ontstaat er ook geen verwarring, want ieder heeft zijn of haar gepersonaliseerde drinkfles. Wanneer jij een gepersonaliseerde drinkfles aan je werknemers geeft, dan is de kans enorm groot dat ze de drinkfles niet alleen op de werkvloer gebruiken, maar ook als zij naar de sportschool of naar huis gaan met de trein. Dit is erg handig, want op deze momenten kan er reclame voor je onderneming gemaakt worden. Als jij dus een gepersonaliseerde drinkfles voor je werknemers wilt laten maken, dan maak je zeker een verstandige keuze, maar hoe doe je dat precies? Je vindt daar meer informatie over in dit artikel.

Bezoek Flaske.nl 

Als jij een gepersonaliseerde drinkfles voor je werknemers wilt laten maken, dan kan je dit het beste doen bij Flaske.nl. Flaske is namelijk een specialist op het gebied van gepersonaliseerde drinkflessen. Je kan er dan ook vanuit gaan dat je de juiste service krijgt en dat de kwaliteit van de fles uitstekend is. De gepersonaliseerde flessen van Flaske zijn daarnaast van gerecycled plastic gemaakt en/of zijn biologisch afbreekbaar. Je moet natuurlijk wel zelf een ontwerp aanleveren, maar dit kan je heel eenvoudig doen via de website zelf. Meer over het maken van een ontwerp vind je hieronder. 

Het maken van een ontwerp 

Het maken van een gepersonaliseerde waterfles is op zich niet super moeilijk aangezien je door het plaatsen van een naam de waterfles al gepersonaliseerd hebt. Als je wilt dat je werknemers ook reclame maken door de waterfles buiten werktijden te gebruiken, dan is het belangrijk om de waterfles van een prachtig ontwerp te voorzien. Als een waterfles van een prachtig ontwerp is voorzien, dan valt de waterfles ook eerder op en is de kans groot dat je nieuwe klanten krijgt of in ieder geval de naamsbekendheid van je onderneming enorm vergroot. Het maken van een prachtig ontwerp kan je daarom het best uitbesteden aan een bedrijf dat daar gespecialiseerd in is. Als je dit soort dingen zelf gaat doen, zal de kwaliteit van het eindresultaat een stuk minder mooi zijn dan wanneer dit door een professional wordt gedaan.