De super handige draadloze oordopjes

Waarom zijn draadloze oordopjes super handig? Omdat er dan geen kabel of draad meer in de weg zit. Door draadloze oordopjes te gebruiken blijf je dus niet meer haken met een kabel. Draadloze oordopjes zijn daarom erg handig bij het sporten. Kies je voor oordopjes van het merk rolfstone? Dan kun je kiezen uit vier verschillende modellen. De oordopjes van het Nederlandse merk rolfstone bieden de nieuwste features voor de scherpste prijs.

Deze oordopjes zijn perfect voor onderweg

Ben je veel of lang onderweg? Dan zijn de draadloze oordopjes van rolfstone super handig. Ben je de deur uitgestapt? Dan kun je deze oordopjes uit de oplaadcase halen. Vervolgens kun je ze direct verbinden met de mobiele telefoon. Wil je dat de muziek begint af te spelen? Tik dan 1 keer op het oortje. Je kunt dus genieten van je favoriete muziek als je met het openbaar vervoer op weg bent naar het werk of naar de studie. Tijdens het zitten, opstaan of overstappen zit er dan geen draadje in weg. Ben je aangekomen op je bestemming? Dan kun je deze draadloze oortjes weer in de oplaadcase plaatsen. De draadloze oortjes gaan dan automatisch uit. Bovendien wordt dan de Bluetooth verbinding verbroken. De oplaadcase heeft een ingebouwde accu. De draadloze oortjes worden door deze accu opgeladen. Ga je op de terugreis? Dan zijn deze draadloze oortjes weer 100% opgeladen. De draadloze oortjes van Rolfstone kunnen maar liefst vier keer in de oplaadcase worden opgeladen. De oplaadcase zelf kun je opladen aan het stopcontact. De oplaadcase is dan binnen een uur weer volledig gevuld. Met deze gevulde oplaadcase kun je met een gerust hart weer op pad. Is de oplaadcase volledig opgeladen, dan kunnen de oortjes ongeveer vijf uur audio afspelen. Je kunt dus bijvoorbeeld tijdens het sporten of in de trein de hele dag door genieten van jouw favoriete muziek. 

De vier modellen van rolfstone

Besluit je om draadloze oordopjes van Rolfstone aan te kopen? Dan kun je kiezen uit vier verschillende modellen. De oordopjes van het voor sporters gemaakte model Rolfstone Nova Sport blijven altijd zitten. De super kleine oordopjes van het model Rolfstone Neo hebben een  lange batterijduur en een minimaal design. Het model Rolfstone Riva beschikt over de nieuwste features. Dit model heeft een handige touch bediening en volume controle. Het model Rolfstone Focus heeft een batterijduur van 70 uur. Dit lichtgewicht en super comfortabele model is voorzien van Active Noise Cancelling en een Touch and Swipe bediening. Met deze modellen van Rolfstone kun je overal genieten van topkwaliteit audio tegen een scherpe prijs.