Beste cadeaus voor hem

De zoektocht naar cadeaus houdt nooit op. En hoe langer je vaak zoekt, hoe stommer alles lijkt. Voor vrouwen doen tegoedbonnen het vaak goed en ook dagjes uit zijn snel geliefd. Maar voor mannen zoeken we wat dat betreft vaak toch nog even verder. Want wat geef je jouw vader nu voor zijn verjaardag? Wat geef je je broer voor het halen van zijn rijbewijs? Wat geef je je beste vriend, gewoon zomaar? In deze blog vertel ik je over de beste cadeaus voor mannen. Lees je mee?

Vadertje lief

Voor veel mensen is en blijft hun vader gedurende hun hele leven de belangrijkste man. Dus het is logisch dat we voor deze man flink uitpakken. Nu snap ik dat niet iedereen voor iedere verjaardag of gelegenheid een groot budget heeft maar het is dus misschien wel een leuk idee om wat geld speciaal hiervoor op te sparen. Zo gaf ik mijn vader afgelopen week zijn ‘verjaardag-kerst-sinterklaas’ cadeau; de helft van het geldbedrag wat nog nodig was voor de reis die hij met mijn moeder naar Schotland zou maken. Maar de cadeaus kunnen natuurlijk ook kleiner zijn.

De grote broer

Voor je grote broer wil je misschien eerder een grappig cadeau kopen, gewoon om hem een beetje in de zeik te nemen of juist om hem aan iets uit jullie jeugd te herinneren. Op de website van Hemdvoorhem.nl hebben ze heel veel leuke cadeaus voor hem in alle soorten en maten. Denk aan een gaaf shirt of misschien een pakket met daarin bier en sokken. Je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt.

Je beste vriend

Voor je beste vriend wil je misschien iets speciaals om samen te doen. Is er een artiest die jullie graag samen zouden willen zien? Regel de kaartjes. Zelf vind ik het altijd heel leuk om vrienden cadeaus te geven als dagjes uit. Zo is een dagje samen erop uit meteen een cadeau. Maar als je liever iets geeft wat uitgepakt kan worden, kan je ook een mooie blouse of een lekker luchtje inpakken. Die doen het altijd goed.

Vage oom of kennis

Ik zal het hier kort houden. Voor mensen die we niet goed kennen, zijn we vaak sowieso niet geneigd om grote cadeaus in te slaan. Vaak houden we het bij een boekenbon of een flesje wijn. Dat wordt altijd op prijs gesteld en is genderneutraal. Het gaat immers om het gebaar.