Apps | Filmcamera's | Fotocamera's | Games | Mobiele telefonie | Tablets | Draadbreuk | SmartwatchTest | Video in 24 uur
GadgetTest
BREAKING: iPhone 4S review test
Aangezien de SEO race in volle gang is, doet GadgetTest ongegeneerd een poging om op nummer 1 te komen. Zodat alle falende, godsirritante SEO-sites eens een keer niet bovenaan komen. Helpen jullie mee om ons hoog te krijgen? Lees daarom deze iPhone 4s test en review video. Wij hebben deze iPhone 4s smartphone namelijk uitgebreid getest. Niet echt, hij is er immers nog niet. Maar dat maakt alle andere test-review-seo-sites toch ook niet uit. Daarom dit artikel over de iPhone 4S.

iPhone 4s review
De iPhone 4s smartphone van Apple draait op besturingssysteem iOS. Dat is een besturingssysteem dat alleen zit op Apple-producten, zoals de iPad, iPad 2, iPod Classic en iPod Touch. Daar zijn verschillende edities van. Welke versie van het besturingssysteem op de iPhone 4s smartphone draait, durven we nog niet te SEO’en, maar vermoedelijk is het iets met een 5.


Presentatie: iPhone 4S.

iPhone 4s vs iPhone 4
De iPhone 4S is de opvolger van de iPhone 4. De iPhone 4 van Apple is een zeer populaire smartphone. Er is dus ook flinke gelijkenis tussen de twee telefoons. Ze zijn allebei van Apple en maken gebruik van applicaties. Die applicaties vind je terug in de Apple Appstore. Zo kun je dus je telefoon helemaal volproppen met allerlei leuke programmaatjes.

iPhone 4S Smartphone test review


Camera iPhone 4S
De camera van de iPhone 4S heeft 3, 5, 8 of 12 megapixels en een LED, danwel Xenon-flits. Dat zorgt wellicht voor foto's van aanzienlijk betere kwaliteit dan bij de iPhone 4, maar misschien ook wel niet. De iPhone 4S neemt (vermoedelijk) filmpjes op in een maximale resolutie van 1080p, maar voor de vorm zetten we ook de term 720p er maar even bij. Verder ook nog: HDR, creatieve filters, panorama. Als we de iPhone 4S hebben geSEO’t zullen we er een uitgebreide iPhone 4s smartphone video test mee publiceren.

iPhone 6, je ziet 'm hier het eerst!


Dualcore processor op iPhone 4S?
Net als de Samsung Galaxy S2, de HTC Sensation, LG Optimus 2x Speed, Samsung Galaxy Tab 10.1, LG Optimus 3D en HTC Evo 3D heeft de nieuwe iPhone 4S een razendsnelle dualcore processor. iPhone 4S benchmarks zijn nog niet beschikbaar, maar hij zal wel lekker snel zijn en soepel draaien. Zeker omdat het werkgeheugen misschien wel verdubbeld is, waardoor de iPhone 4S nu beschikt over 1GB aan RAM.

Scheet iPhone 4s
Iedereen publiceert alles over de iPhone 4S. En wij dus ook. Toen we een scheet lieten rolde er zomaar opeens een iPhone 4S test uit. Gek man. Maar nu kunnen jullie dus genieten van een enorm topartikel over de iPhone 4S. Want het is gebleken dat een heleboel mensen zitten te wachten op deze review.


Dit is wellicht de iPhone 4S. Maar we weten het niet zeker. Een gokje. Dus. Maar wel een boeiende video review van de iPhone 4S!

iPhone 4s vs iPhone 5
We weten nog helemaal niet hoe de nieuwste iPhone gaat heten. De een zegt iPhone 5. De ander zegt iPhone 4S. Maar 'een stukje SEO' leert dat je soms moet mikken op één woord. En in deze review is dat dus de iPhone 4S. Dat bekt ook zo lekker, en bovendien stond het op een of andere serial code. Het wordt lastig om een vergelijking te maken tussen de iPhone 4s en de iPhone 5, maar waarschijnlijk zal de één iets meer lijken op de iPhone 4, terwijl de iPhone 5 een compleet nieuw design heeft.


De iPhone 4s kan in Full HD filmen. Dit is een testvideo!
Retina display op iPhone 4S Smartphone
Voor de lancering van de iPhone 4S zijn al verschillende ontwerpen van hoesjes gelekt. Daaruit blijkt dat de iPhone 4S dunner is dan de iPhone 4 en een zogenaamd teardrop design heeft. Het retina beeldscherm is groter. Misschien 3,7 inch, misschien 4,3 inch, de tijd zal het leren maar het kan hier alvast indexeren. Verder heeft de iPhone 4S dezelfde resolutie als het retina display van de iPhone 4, met 960x680 pixels. Er gaan geen geruchten over een AMOLED scherm met HD-resolutie, maar bij deze willen we die graag de wereld in helpen.

iPhone 5 test review SEO


iPhone 4S kopen
De iPhone 4S is helaas nog niet te koop. Maar gelukkig binnen nu en een aantal dagen vermoedelijk wel. Maar tot die tijd moet je dus even wachten. Je kunt de iPhone 4S online kopen of de iPhone 4s in de winkel aanschaffen.

Prijs iPhone 4S
De iPhone 4S is geen goedkope smartphone. In deze iPhone 4s test review seo is al gebleken dat het een high-end smartphone is. En dat mag natuurlijk een aardige duit kosten. Vermoedelijk zal het bedrag tussen de 500 en 1000 euro liggen. Dat is veel geld voor een smartphone, maar goed – het is een gokje. Wellicht wordt de iPhone 4S smartphone toestel wel een enorm cheap-ass gevalletje. Kan ook.

Pluspunten iPhone 4S
+ Apple-product
+ Scoort in de SEO
+ Smartphone
+ Je wordt niet gek aangekeken bij de Starbucks/Coffee Company

Minpunten iPhone 4S
- Geen idee
- Slecht voor Samsung en alle andere fabrikanten die kopiëren.

Nieuwste posts op GadgetTest.nl

- Casio kondigt sportieve smartwatch aan: WSD-F10
- Apple heeft grootste marktaandeel op smartwatchmarkt
- Pebble denkt aan de gezondheid
- Ronde toetsenbord-app op smartwatch
- "Smartphone legt het af tegen smartwatch"
- Smartwatch van Tag Heuer doet het goed
- 'Internet of Things' op de IFA
- Samsung Note 5 niet naar Nederland
- VIDEO: Panasonic DMC-GX8
- De patentoorlog in volle gang: aflevering 2000

Meest gelezen op GadgetTest

- WhatsApp voor iPad: geen jailbreak nodig (10153)
- Videobellen met de Samsung Galaxy Tab (4679)
- In je slaap nooit meer iets missen - appreview (2891)
- Google Chromebook preview (2707)
- Gratis BlackBerry unlocken (2225)
- Een koptelefoon van 15.000 dollar (1956)
- Terughalen van gewiste smsjes mogelijk (1594)
- Waar is mijn telefoon!?!?! (1147)
- Retro-gadgets: de blauwe spaarpot (1092)
- WhatsApp voor Nokia C3-00 en Nokia X2 beschikbaar (1081)